Giumbuslucuri de cochetarie

Draga dudue, afla ca nu e niciodata prea tarziu sa te faci chic si sa-ti pui consortul la cheltuiala. Stiu ca esti dama simandicoasa, asa ca iata marea infaptuire, tocmai de la Paris, parol! : au venit in targ cosmeticale si pulveri speciale!

Le gasiti la Galeriile Lafayette, coafori si parfumerii. Nu e timp de analizatiune, ca se dau urgent, mai ales parfumurile : Fleurs D'Avril, Lilas du Japon si Royal Ambree de la Legrain.

lafayette

In farmacii si droguerii gasiti daca mai apucati, cosmeticul lichid "DIM", noua descoperire vieneza ce face ca zbarciturile de pe fata sa dispara in 5 minute. Un flacon e 100 lei si aveti mare noroc ca se expediaza acolo unde nu se gaseste.

La Galerii gasiti si smacuri marca Coty : un tub de crema de zi, produs de frantuzi costa 72 lei, iar o cutie mare de pudra Caron costa 120 (de cum te dai cu ea, ai sa farmeci barbatii). Ca tot veni vorba, ia si barbatelului ceva: de vanzare pretudindeni gasesti cele mai fine si mai durabile lame de ras, Diamond. Doar stii reclama: "Georgica zilnic parca'ntinereste/ Si e frumos ca un Adonis blond.../ Aceasta-i pentruca se barbiereste/ cu excelenta lama DIAMOND" ? Parol!
  
Nu uita sa-i achizitionezi si apa de colonie Diavolo, care reuseste sa mentina tonul viu al gingasiei, insotita de pudra cu acelasi nume, ambele de o calitate unica, creatie D'Argy.

Daca nu ai, ia-ti de zor un depilator Radical, care distruge imediat parul de pe obraz si din orice alte parti, fara efect vatamator. O dama respectabila trebuie sa aiba grija de aspectul ei pana in cele mai mici detalii, mon dieu!

La cine la Athenee Palace si la promenade pe Calea Victoriei nu poti pasi nedichisita :  tinctura Seeger, cu nuante de negru, brun si blond acopera firele albe de par fara probleme, mai ales ca este intrebuintata in toata lumea de peste 40 de ani. O gasesti la coafori. Daca n-ai monetar, fierbe nici frunze de nuc si moaie-ti parul in ele, efectul de charm este garantat!

Daca vrei o siluete zvelta si gratioasa, afla ca poti slabi considerabil, doar intr-o luna, cu aparatul de masaj U-WA-MASSA. Acesta actioneaza cu presiune de apa si topeste grasimea ca soarele zapada. Pentru indepartarea straturilor de grasime existau insa si diverse leacuri: ceaiul de slabit Ernst Richter (din 11 plante naturale), medicamentul Urolysine sau tabletele Boxberger-Kissinger.

Nu uita: Plimba-te mult, pe jos, cu pas egal, cu tocuri potrivit de inalte. Poarta o centura care sa-ti sustina basinul, caci la femei are tendinta de a se ingrosa si deforma repede. Munceste in casa ta cat de mult: vei dezvolta frumusetea ta, facand exercitii copioase.

Si o concluzie: trandavia este generatoare de anemie, neurastenie si artritism. Si pentru ca stiu ca iti e greu sa faceti gimnastica – noi, romancele, suntem foarte greoaie, prin firea noastra orientala si temperamentul visator – fa economie de servitori, muncind in casa: vei avea un corp si muschi oteliti.

relevant backlinks services 06:49 la 08 May
0
|
#1. relevant backlinks services

We will use Generic and Relevant Comments Related to your Niche relevant backlinks services


0
|
#2. The Angry Birds Movie 2 (2019) Online Streaming

I like the efforts you have put in this, appreciate it for all the great blog posts. The Angry Birds Movie 2 (2019) Online Streaming


0
|
#3. healthiest organic dog food brands

very nice post, i definitely enjoy this excellent website, continue it healthiest organic dog food brands


helicopter helmet repair 07:20 la 18 May
0
|
#4. helicopter helmet repair

Good info. I just discovered your website and had to let you know that I have actually enjoyed looking through the blog. I have became a subscriber to your blog feed and I hope you will post again soon. I am curious if I should really subscribe to comments RSS feed as well. Any helpful discussions taking place in posts comments? helicopter helmet repair


copier repair 07:21 la 18 May
0
|
#5. copier repair

I would really love to guest post on your blog.*;~*. copier repair


fashion jewellery 10:43 la 20 May
0
|
#6. fashion jewellery

Wait a minute? Why is it only showing my views? :O fashion jewellery


ausmalbildervorlagen 10:44 la 20 May
0
|
#7. ausmalbildervorlagen

You really should experience a contest for starters of the highest quality blogs on the internet. I most certainly will recommend this web site! ausmalbildervorlagen


우리카지노 사이트 12:41 la 20 May
0
|
#8. 우리카지노 사이트

There are incredibly a great deal of details like that to think about. This is a excellent point to start up. I provide you with the thoughts above as general inspiration but clearly you can find questions much like the one you start up where biggest thing will probably be doing work in honest good faith. I don?t determine if recommendations have emerged around things like that, but Most likely that a job is clearly referred to as a fair game. Both girls and boys glance at the impact of just a moment’s pleasure, throughout their lives. 우리카지노 사이트


Click aici ca sa adaugi o palavra

Vorbe

Bucurescii, ingramadirea aceasta paradoxala, in care se intalnesc atatea aspecte contradictorii - batrane si moderne, elegante si boccii, duioase si hilariante -, prezinta, pentru pictorul insetat de frumusetea vie, un nesfarsit domeniu de inspiratie" - N.N. Tonitza

Concurs

Redescopera Bucurestiul de altadata

Harta Ceasurilor Timisoreana

Ceasuri Timisoreana

Ultimele palavre

D'ale Bucurescilor

Ce preferi in timpul liber?
|Rezultate|Alte sondaje