Giumbuslucuri de cochetarie

Draga dudue, afla ca nu e niciodata prea tarziu sa te faci chic si sa-ti pui consortul la cheltuiala. Stiu ca esti dama simandicoasa, asa ca iata marea infaptuire, tocmai de la Paris, parol! : au venit in targ cosmeticale si pulveri speciale!

Le gasiti la Galeriile Lafayette, coafori si parfumerii. Nu e timp de analizatiune, ca se dau urgent, mai ales parfumurile : Fleurs D'Avril, Lilas du Japon si Royal Ambree de la Legrain.

lafayette

In farmacii si droguerii gasiti daca mai apucati, cosmeticul lichid "DIM", noua descoperire vieneza ce face ca zbarciturile de pe fata sa dispara in 5 minute. Un flacon e 100 lei si aveti mare noroc ca se expediaza acolo unde nu se gaseste.

La Galerii gasiti si smacuri marca Coty : un tub de crema de zi, produs de frantuzi costa 72 lei, iar o cutie mare de pudra Caron costa 120 (de cum te dai cu ea, ai sa farmeci barbatii). Ca tot veni vorba, ia si barbatelului ceva: de vanzare pretudindeni gasesti cele mai fine si mai durabile lame de ras, Diamond. Doar stii reclama: "Georgica zilnic parca'ntinereste/ Si e frumos ca un Adonis blond.../ Aceasta-i pentruca se barbiereste/ cu excelenta lama DIAMOND" ? Parol!
  
Nu uita sa-i achizitionezi si apa de colonie Diavolo, care reuseste sa mentina tonul viu al gingasiei, insotita de pudra cu acelasi nume, ambele de o calitate unica, creatie D'Argy.

Daca nu ai, ia-ti de zor un depilator Radical, care distruge imediat parul de pe obraz si din orice alte parti, fara efect vatamator. O dama respectabila trebuie sa aiba grija de aspectul ei pana in cele mai mici detalii, mon dieu!

La cine la Athenee Palace si la promenade pe Calea Victoriei nu poti pasi nedichisita :  tinctura Seeger, cu nuante de negru, brun si blond acopera firele albe de par fara probleme, mai ales ca este intrebuintata in toata lumea de peste 40 de ani. O gasesti la coafori. Daca n-ai monetar, fierbe nici frunze de nuc si moaie-ti parul in ele, efectul de charm este garantat!

Daca vrei o siluete zvelta si gratioasa, afla ca poti slabi considerabil, doar intr-o luna, cu aparatul de masaj U-WA-MASSA. Acesta actioneaza cu presiune de apa si topeste grasimea ca soarele zapada. Pentru indepartarea straturilor de grasime existau insa si diverse leacuri: ceaiul de slabit Ernst Richter (din 11 plante naturale), medicamentul Urolysine sau tabletele Boxberger-Kissinger.

Nu uita: Plimba-te mult, pe jos, cu pas egal, cu tocuri potrivit de inalte. Poarta o centura care sa-ti sustina basinul, caci la femei are tendinta de a se ingrosa si deforma repede. Munceste in casa ta cat de mult: vei dezvolta frumusetea ta, facand exercitii copioase.

Si o concluzie: trandavia este generatoare de anemie, neurastenie si artritism. Si pentru ca stiu ca iti e greu sa faceti gimnastica – noi, romancele, suntem foarte greoaie, prin firea noastra orientala si temperamentul visator – fa economie de servitori, muncind in casa: vei avea un corp si muschi oteliti.

Nici o palavra inca vrei sa palavragesti?

Vorbe

Bucurescii, ingramadirea aceasta paradoxala, in care se intalnesc atatea aspecte contradictorii - batrane si moderne, elegante si boccii, duioase si hilariante -, prezinta, pentru pictorul insetat de frumusetea vie, un nesfarsit domeniu de inspiratie" - N.N. Tonitza

Concurs

Redescopera Bucurestiul de altadata

Harta Ceasurilor Timisoreana

Ceasuri Timisoreana

D'ale Bucurescilor

Ce preferi in timpul liber?
|Rezultate|Alte sondaje