Moda de caldura mare

Caldura mare la Sosea si orice croitor al Lipscaniului rade batjocoritor pe sub mustati daca te duci sa cumperi 80 de centimetri de stofa. Si cum oricum nu se intampla mai nimic in Bucuresci si toata lumea este plecata in vilegiatura, e timpul ca doamnele sa isi faca bagajele si sa plece la Techirghiol sau la Balcic.

interbelic

Ca sa va prinda razele soarelui pe tarmul catifelat al marii, renuntati la pudoare si incearcati un costum intreg, dar taiat adanc la spate. Seara la bal va veti arata bronzul auriu intr-o rochie alba si valuroasa, la fel de adanc taiata la spate.

Cataloagele aduse din Paris arata ca se poarta costumul de baie crosetat dintr-o lana subtire sau cel din bumbac (care lasa pielea sa respire), negre, albastru marin, maron alb sau chiar rosu. Chit ca nu aveti o talie de viespe, un costum cu dungi orizontale va vor face zvelte, atletice.

Daca nu va place sa va arati coapsele pe plaja, alegeti o fustita cu acelasi model cu al costumului, pe care s-o legati in jurul taliei si care sa fie putin mai sus de genunchi.

Astfel de costume va vor permite sa inotati cu lejeritate, mai ales pentru ca marea e o recreatie ieftina si sanatoasa. Nu uitati totusi pe plaja sa purtati palarii si umbrele japoneze sic, alaturi de cearsafuri albe care atrag mai putin razele soarelui.

Nici o palavra inca vrei sa palavragesti?

Vorbe

Bucurescii, ingramadirea aceasta paradoxala, in care se intalnesc atatea aspecte contradictorii - batrane si moderne, elegante si boccii, duioase si hilariante -, prezinta, pentru pictorul insetat de frumusetea vie, un nesfarsit domeniu de inspiratie" - N.N. Tonitza

Concurs

Redescopera Bucurestiul de altadata

Harta Ceasurilor Timisoreana

Ceasuri Timisoreana

D'ale Bucurescilor

Ce preferi in timpul liber?
|Rezultate|Alte sondaje