Primarul Dobrescu paveaza strazi cu prietenii dumisale!

Scandaloase lucruri se intampla in urbea noastra!

Ne-am pus toata increderea in edilul de acum, Dem I Dobrescu, si iata ca si el e sursa de dezamagiri. Bunaoara, primarul Bucurescilor l-a indreptatit pe domnul Zoltan Davidovits sa indrepte strada printipala din zona Unirii si rau a facut.

Nici nu-i mirare, domnul Davidovits nu-i important cunoscator de pavaje, ci biet functionar la strandul Kiseleff. Nici asociatul dumisale, domnul Zigler, nu e constructor ci, fereasca sfantul, croitor.

foto

Iarasi Bucuresciul nostru are lucrari proaste, caci croiala domnilor Davidovits si Zigler s-a stricat deunezi, materialele folosite fusera proaste si acuma mergem la Unirii pe ondulatiuni.

Pungasia este si mai mare, caci impricinatilor li s-a micsorat de catre monsiu Dobrescu garantia pe lucrari de la 10 procente la 6, finante care nu-s destule pentru reparatii trainice.

interbelic

Degeaba spune primarul nostru ca "am scos un oras nou dintr-un gunoi stravechi", caci noi ne-am saturat de vorbe desarte. Speranta noastra e ca n-a fost vorba de rea vointa, ci de naivitate, si ca domnul Dobrescu este doar, in continuare, "logodnicul aiurelii" cum bine l-a numit un stimabil jurnalist.

foto

Publicul poate isi aminteste si de alta situatiune asemenea de hat, ani buni, cand Primarul Pache Protopopescu si-a rasplatit, contrar legii noastre si oricarui printipiu, ajutoarele sale la alegeri si a dat familiei Rudenberg contract pentru pavarea drumurilor. Mana celui fara de isprava s-a vazut prea bine si strazile urbei noastre tot proaste sunt.

Rugam onoratii cetateni sa ia atitudine fata de aceasta bataie de joc de banul nostru.

Ioan Stefanescu 07:06 la 15 Iulie
1
|
#1. Insemnarea combate bine!

Nu cumva este vorba de Adriean Videanu, prietenii dumisale si pavelele (borduri) nenumarate?


vica 10:54 la 15 Iulie
1
|
#2. Palavra noua

Domnul meu drag, dar cine este acest Adriean Videanu? Nu cumva esti clarvazator, fereasca sfantu', sau in viitor cititor? Ca aici la noi in 1932 nu auziram de dansul.


indigo 19:58 la 05 August
1
|
#3. mda

sigur e clarvazator...


primariu' 22:19 la 09 August
1
|
#4. curat clarvazator !


Tache 14:20 la 01 September
1
|
#5. parol


Tanase 01:11 la 18 May
0
|
#6. Fereasca Sfantu'

Fereasca Sfantu' pe nepotii nostrii de asemenea oameni precum cei aratati in viziunea stimabilului Ioan Stefanescu.
E bine sa fim cu grija fata de amenintarea agitatorilor socialisti, ei pot rasturna draga noastra monarhie si pot aduce iadul bolsevic.


Vorbe

Bucurescii, ingramadirea aceasta paradoxala, in care se intalnesc atatea aspecte contradictorii - batrane si moderne, elegante si boccii, duioase si hilariante -, prezinta, pentru pictorul insetat de frumusetea vie, un nesfarsit domeniu de inspiratie" - N.N. Tonitza

Concurs

Redescopera Bucurestiul de altadata

Harta Ceasurilor Timisoreana

Ceasuri Timisoreana

D'ale Bucurescilor

Ce preferi in timpul liber?
|Rezultate|Alte sondaje